Igrafiq

Disseny web per ACPJG – Associació Catalana de periodistes jugadors de Golf

    Disseny web per ACPJG – Associació Catalana de periodistes jugadors de Golf

    L’Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf – ACPJG, com bé indica el seu nom, és una associació d’aficionats al golf que comparteixen el periodisme com a ofici. L’associació ha encarregat a IGRAFIQ el disseny de la seva nova pàgina web.

    El disseny de la pàgina web havia d’aconseguir que la informació dels diferents tornejos fos accessible d’una manera intuïtiva, i que la usabilitat de la mateixa fos el més àgil possible. Per això s’ha optat per un disseny en wordpress més d’una gestió d’esdeveniments que permet organitzar tota la informació referent a l’activitat de l’associació en format de pàgina web. Un altre factor important és que la pròpia associació pugui actualitzar de manera senzilla els continguts de la pàgina web

    La pàgina web ofereix una variant de la mateixa per a mòbils. No solament és responsive, sinó que filtra el contingut oferint en dispositius mòbils informació diferent de la pàgina principal. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

    Visita Associació Catalana de periodistes jugadors de Golf