Igrafiq

Disseny Botiga online per Cosmonou

Disseny Botiga online per Cosmonou

Cosmonou distribueix a tot Espanya la prestigiosa firma grega Yellow Rose Professional Cosmetics, i finíssima de Nuovessenze “l’alta costura” en la cosmètica italiana. Ambdues, línies de cosmètica professional, amb una àmplia base científica unida a l’estudi continu de les necessitats de l’esteticista el que li aporta una màxima eficàcia en els seus tractaments.

Amb un disseny basat en colors clars, amb una estructura ordenada. S’ha triat la tecnologia Prestashop per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut el mateix.

Botiga online complexa, amb variacions, descomptes i preus aplicats pel client mitjançant control del catàleg de productes mitjançant tablet o telèfon mòbil. Intuïtiva per a l’usuari a l’hora de comprar, amb possibilitat de filtrar. Amb gestió de comandes online mitjançant connexió a internet i de catàleg de productes.

A nivell de programació web, la pàgina web incorpora un mapa interactiu per facilitar la recerca de centres a l’usuari, i amb complements addicionals com instagram per allunyar-se de la imatge estàtica de moltes webs.

La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.