Igrafiq

Disseny botiga online Bambou

  Disseny botiga online Bambou

  Bambou neix a Mataró el 3 de Novembre de 2015, buscant diferenciar-se de les grans superfícies. Això ho aconseguim amb un tracte personalitzat i amb una selecció de marques i models molt cuidada i exclusiva, sempre tractant d’aconseguir una relació qualitat-preu immillorables.

  El disseny de la pàgina web és net per oferir una imatge de modernitat. S’ha triat la tecnologia Prestashop per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut el mateix.

  Botiga online complexa, amb variacions, descomptes i preus aplicats pel client mitjançant control del catàleg de productes mitjançant tablet o telèfon mòbil. Intuïtiva per a l’usuari a l’hora de comprar, amb possibilitat de filtrar. Amb gestió de comandes online mitjançant connexió a internet i de catàleg de productes.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió del web òptima.