Igrafiq

Disseny web per l’Escola de música de Vilanova i la Geltrú

  Disseny web per l’Escola de música de Vilanova i la Geltrú

  L’Escola de Música de Vilanova i la Geltrú ofereixen tot tipus de formació relacionada amb la música. Conjunts estables, com a banda infantil o d’adults o un conservatori són les seves principals bases. Per al redisseny de la seva pàgina web han confiat en IGRAFIQ.

  L’objectiu de la pàgina web és oferir d’una manera senzilla els esdeveniments i cursos de l’escola, així com informació sobre els propis cursos perquè tot aquell que vulgui apuntar trobi la informació més rellevant.

  Com la pàgina web estarà sempre actualitzant contingut de cursos, esdeveniments o professorat, s’ha optat per una tecnologia wordpress, de tal manera que tant IGRAFIQ com l’escola de música de Vilanova i la geltru puguin actualitzar el contingut.

  La pàgina web ofereix una manera àgil de visualitzar el seu calendari de cursos i esdeveniments.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Visita La Escola de Música de Vilanova i la Geltrú

  Diseño web para l’Escola de música de Vilanova i la Geltrú

  Diseño web para l’Escola de música de Vilanova i la Geltrú

  La Escola de Música de Vilanova i la Geltrú ofrecen todo tipo de formación relacionada con la música. Conjuntos estables, como banda infantil o de adultos o un conservatorio son sus principales bazas. Para el rediseño de su página web han confiado en IGRAFIQ.

  El objetivo de la página web  es ofrecer de una manera sencilla los eventos y cursos de la escuela, así como información sobre los propios cursos para que todo aquel que quiera apuntarse encuentre la información más relevante.

  Como la página web estará siempre actualizando contenido de cursos, eventos o profesorado, se ha optado por una tecnología wordpress, de tal manera que tanto IGRAFIQ como la escuela de música de vilanova i la geltru puedan actualizar el contenido.

  La página web ofrece una manera ágil de visualizar su calendario de cursos y eventos.

  La página web es responsive, es decir, se adapta a móviles, lo que permite ofrecer una versión de la web desde el que se accede a la página web. Esto ayuda al posicionamiento SEO de la página web y facilita el acceso a la información, de una forma rápida y agradable a los usuarios.