Igrafiq

Disseny pàgina web y SEO para Pigments

  Disseny pàgina web y SEO para Pigments

  Pigments Interiors Creatius, S.C.P, decora, separa ambients, realitza venecià de gran qualitat, restaura fusta, ferro, abrillanta i poleix sòls, realitza tècniques d’imitació òxid, pedra i murals etc. Realitza manteniments per a empreses, oficines, col·legis, guarderies, esglésies, restaurants, locals, etc. La seva trajectòria professional, compta amb més de 20 anys d’experiència en diferents sectors, com l’industrial, el de la decoració i restauració d’interiors i exteriors.

  Tecnologia WordPress amb incorporació de la Seu Onpage i Seu Offpage.

  El disseny de la pàgina web és net per oferir una imatge de modernitat. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut el mateix. És una pàgina web que anirà canviant amb el temps. La tipografia de text ofereix lleugeresa fent que sigui agradable de llegir.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook, Twitter i instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau de el seu sector, organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  www.pintoresvilanova.com