Igrafiq

Disseny pàgina web per Spotlio

  Disseny pàgina web per Spotlio

  El disseny de la pàgina web és net per oferir una imatge de modernitat. S’ha escollit una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut ell mateix. És una pàgina web que anirà amb canviant el temps. La tipografia del text ofereix lleugeresa fent que sigui agradable de llegir.

  La pàgina web és responive, és a dir s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió del web des de diferents dispositius. Això, ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una manera ràpida i agradable als usuaris.

  Respecte al màrqueting online, es començarà amb la difusió de la marca per les xarxes socials Amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook, Twitter i Instagram, i per altre costat un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules claus del sector, organitzar tota l’imatge digital amb eines com google my business.

  Finalment, donada la vocació d’oferir la pàgina web en diversos idiomes, s’ha traduït a anglès i castellà. Properament estarà disponible en més idiomes.

  Spotlio