Igrafiq

Disseny pàgina web per Optimas

  Disseny pàgina web per Optimas

  Òptimas és una consultora de formació de recursos humans amb seu a Vilanova i la Geltrú que treballa principalment a Vilanova i Tarragona. Ofereixen tot tipus de serveis i cursos de formació, així com coaching directiu. Òptimes ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web al màrqueting online de l’empresa.

  El disseny de la pàgina web és net en tons blancs i verds. Es vol potenciar la marca així com els serveis que ofereix. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar.

  La pàgina web ofereix una manera àgil de visualitzar el seu catàleg de serveis així com de proposar una cita per a una formació en línia. La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  Visita Optimas