Igrafiq

Disseny pàgina web per Nootka

  Disseny pàgina web per Nootka

  Nootka Kayak & Paddle Surf és una empresa especialitzada en Kayak de mar i Pàdel surf. Realitza tot tipus de cursos i excursions guiades y disposen d’una àmplia gamma de materials de lloguer.

  El disseny de la pàgina web esta personalitzat i adaptat segons les necessitats del client. S’ha escollit una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut ell mateix. És una pàgina web que anirà amb canviant amb el temps. La tipografia de text ofereix lleugeresa, fent que sigui agradable de llegir.

  La web incorpora woocomerce amb articles complexes amb variables de preu y cuantitat. A nivell de programació web, incorpora una gran quantitat de Javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmeten una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen col usuari, allunyant-se de l’imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responive, és a dir s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió del web des de diferents dispositius. Això, ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una manera ràpida i agradable als usuaris.

  www.nootka-kayak.com