Igrafiq

Disseny pàgina web per L’Anima Bistro

  Disseny pàgina web per L’Anima Bistro

  L’Anima Bistro és una restaurant inspirat en la nova tendència de restaurants bistrop del nord d’Europa, on es cuida la qualitat del productes i la manera de cuinar, situat a Vilanova i la Geltrú a la província de Vilanova. Lanima Bistrop ha encarregat a IGRAFIQ el disseny de la seva pàgina web.

  El disseny de la pàgina web és coherent amb el disseny del restaurant i ofereix informació sobre el concepte de cuina del restaurant, així com dels seus menús. Per a això, el disseny ha triat una tipografia que ofereix personalitat conjuntament amb uns fons cures. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder modificar els menús i els vins d’una manera constant.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector, organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  Visita L’Anima Bistro