Igrafiq

Disseny pàgina web per La Nau Sitges

  Disseny pàgina web per La Nau Sitges

  La Nau Sitges és un mercat de segona mà situat a Sitges. Ofereixen tot tipus d’articles així com espais perquè paradistes puguin oferir els seus productes a la seva botiga. La Nau Sitges ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web al màrqueting online de l’empresa.

  El disseny de la pàgina web és net en tons blancs afavorir els objectes que es volen vendre. S’ha volgut realçar la idea d’espai on es encuantras molts articles per a la compra. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar els articles ell mateix.

  La pàgina web ofereix una manera àgil de visualitzar el seu catàleg de productes. Encara que ara mateix no es vol oferir l’opció de la comprar, la pàgina web està preparada per convertir-se en una botiga en línia en un futur.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.