Igrafiq

Disseny pàgina web per Grimau

  Disseny pàgina web per Grimau

  La família Grimau es dedica des de fa generacions a elaborar vins genuïnament artesanals a la finca Torreblanca a Vilanova. Si bé durant el segle XX la principal producció es centrava en els vins, a finals del mateix vam començar a elaborar caves. L’empresa ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web al màrqueting online de l’empresa.

  El disseny de la pàgina web és net per oferir una imatge de modernitat. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut el mateix. És una pàgina web que anirà canviant amb el temps. La tipografia de text ofereix lleugeresa fent que sigui agradable de llegir.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook, Twitter i instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau de el seu sector, organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  Finalment, donada la vocació d’oferir la pàgina web en diversos idiomes, s’ha traduït a català i castellà. Properament estarà disponible en més idiomes.

  Visita Cavas Grimau