Igrafiq

Disseny pàgina web per FlashFlash fotografía

  Disseny pàgina web per FlashFlash fotografía

  Flash Flash és una estudi de fotografia de Vilanova i la Geltrú especialitzat en casaments i batejos i altres actes socials. Flash Flash ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web al màrqueting online de l’empresa.

  El disseny de la pàgina web és net, blanc i transmet lleugeresa on es potencien les fotografies. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar la cartera de fotografies.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  Visita Flash Flash