Igrafiq

Disseny pàgina web per Evodental

  Disseny pàgina web per Evodental

  Evodental és una clínica dental de Medina del camp a Valladolid. i ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web.

  El disseny de la pàgina web és net en tons blancs afavorir els serveis que ofereixen. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar els articles ell mateix.

  La pàgina web ofereix una manera àgil de visualitzar la clínica dental, tots els seus serveis i tots els professionals que hi treballen.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  Visita Clínica Evodental