Igrafiq

Disseny pàgina web per Desatascos 24h

  Disseny pàgina web per Desatascos 24h

  Destascos 24h és una empresa especialitzada en tot tipus de treballs relacionats amb les xarxes de sanejament públiques i privades. Realitzant tot tipus de desembussos i de neteges amb camions cuba a Vilanova, Tarragona i voltants.

  El disseny de la pàgina web juga amb els colors del logo i formes arrodonides per oferir una imatge neta i moderna. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar per facilitar al client poder gestionar el contingut ell mateix.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Finalment, donada la vocació d’oferir la pàgina web en diversos idiomes, s’ha traduït a català.