Igrafiq

Disseny pàgina web per Cosmonou

  Disseny pàgina web per Cosmonou

  Cosmonou distribueix a tot Espanya la prestigiosa firma grega Yellow Rose Professional Cosmetics, i finíssima de Nuovessenze “l’alta costura” en la cosmètica italiana. Ambdues, línies de cosmètica professional, amb una àmplia base científica unida a l’estudi continu de les necessitats de l’esteticista el que li aporta una màxima eficàcia en els seus tractaments.

  Amb un disseny basat en colors pastís i on les imatges tenen molta importància compta amb una estructura ordenada per oferir a l’usuari una visió neta. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar i que fa que el nostre client o pogui gestionar personalment.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora un mapa interactiu per facilitar la recerca de centres a l’usuari, i amb complements addicionals com instagram per allunyar-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a tots els dispositius. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Cosmonou