Igrafiq

Disseny pàgina web Mudanzas-MM

  Disseny pàgina web Mudanzas-MM

  El disseny de la pàgina web és net per oferir una imatge de modernitat. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar i que el client pugui gestionar el contingut el mateix. La tipografia de text ofereix lleugeresa fent que sigui agradable de llegir.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, el posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector, organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  mudanzas-mm.es