Igrafiq

Disseny pàgina web Metrofort

Disseny pàgina web Metrofort

Actualment a Metrofort s’operen 20 equips en més de 10 països per un equip humà dinàmic curosament seleccionat i format en el coneixement de la metrologia portàtil, en la cura dels nostres clients i en la defensa dels valors que ens ha representat durant 12 intensos anys .

El disseny de la pàgina web juga amb colors blaus, blancs i negres per oferir una imatge cridanera i de modernitat. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar per facilitar al client poder gestionar el contingut ell mateix.

A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

Finalment, donada la vocació d’oferir la pàgina web en diversos idiomes, s’ha traduït a l’anglès.

metrofort.com