Igrafiq

Disseny pàgina web i SEO per Factor Humus

  Disseny pàgina web i SEO per Factor Humus

  Factor Humus és una organització líder reconeguda en la manufacturació del fertilitzant biològic de Humus de Cuc, Nutrients Especials, Bioestimulants i protectors per les PlantasLa empresa ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web al màrqueting online de l’empresa.

  El disseny de la pàgina web és net en tons verds per oferir una imatge natural i moderna. S’ha volgut realçar la idea d’espai orgànic. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut el mateix. És una pàgina web que anirà canviant amb el temps. La tipografia de text Opens Sans ofereix lleugeresa fent que sigui agradable de llegir.

  La pàgina web ofereix una manera àgil de visualitzar el seu catàleg de productes. Encara que ara mateix no es pugui comprar, la pàgina web està preparada per convertir-se en una botiga en línia en un futur.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  Visita Factor Humus