Igrafiq

Disseny pàgina web i posicionamient SEO per Zona shirt

  Disseny pàgina web i posicionamient SEO per Zona shirt

  Zona Shirt és una empresa de Vilanova i la Geltrú que es dedica al disseny i estampació en diferents suports com samarretes i tasses que ha encarregat a IGRAFIQ el disseny de la botiga online.

  El disseny de la pàgina web és net, blanc i transmet lleugeresa on es potencien els productes. Un dels punts claus del projecte és la que vulgui l’usuari personalitzar la samarreta o producte al seu gust, per al que s’ha utilitzat en pluging de wordpress Fancy.

  S’ha triat una tecnologia woocoemerce de wordpress per oferir una botiga online fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar els seus productes d’una manera senzilla.

  La botiga en línia és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió dels productes senzilla atractiva des de qualsevol dispositiu. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.