Joan Valera Fotografía és una estudi de fotografia de Vilanova i la Geltrú especialitzat en casaments a la zona de Sitges. Joan Valera ha encarregat a IGRAFIQ des del disseny de la pàgina web al màrqueting online de l’empresa.

El disseny de la pàgina web potencia les fotografies. S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar la cartera de fotografies. L’objectiu del disseny de la pàgina web era posicionar Joan Valera com a número 1 en cerques de fotògraf de noces a sitges.

La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

Pel que fa al màrqueting online, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

Visita Joan Valera