Igrafiq

Disseny pàgina web i posicionament SEO per Autos Morla

  Disseny pàgina web i posicionament SEO per Autos Morla

  Autos Morla és una empresa de Madrid que ofereixen lloguer de cotxes de luxe per a visites guiades, excursions, esdeveniments ….. Actuacions Morla ha encarregat a IGRAFIQ el disseny de la seva pàgina web així com el posicionament web seo.

  El disseny de la pàgina web és net, blanc i transmet lleugeresa on es potencia la seva flota d’automòbils. Un dels punts claus del projecte és la que l’usuari pugui observar la importància gamma d’automòbils que disposa l’empresa.

  S’ha triat una tecnologia wordpress ja que permetia adaptar les necessitats del client a una pàgina web d’una manera senzilla.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la seva flota d’automòbils des de qualsevol dispositiu. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  Pel que fa al màrqueting en línia, es començarà amb la difusió de marca per les xarxes socials amb un pla de social media potenciant els canals de Facebook i Instagram, i d’altra banda un pla de posicionament web SEO que permeti triar les paraules clau del seu sector , organitzar tot el seu imatge digital amb eines com google my business.

  www.autosmorla.es