Igrafiq

Disseny pàgina web constructora MX-10

  Disseny pàgina web constructora MX-10

  Disseny web per a l’empresa constructora MX-10 de Vilanova i la Geltrú. S’ha triat una estructura on es pugui veure fàcilment les obres realitzades pel client així com els serveis de construcció i enginyeria que ofereix.

  S’ha triat una tecnologia wordpress per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut ell mateix. És una pàgina web que anirà canviant amb el temps a causa del increment d’obres en cartera per part de la constructora MX-10.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  www.mx10.es