Igrafiq

Disseny botiga online ViajeroStore

  Disseny botiga online ViajeroStore

  El disseny de la pàgina web és net per oferir una imatge de modernitat. S’ha triat la tecnologia Prestashop per oferir una pàgina web fàcil d’administrar ja que el client vol poder gestionar el contingut el mateix.

  Botiga online complexa, amb variacions, descomptes i preus aplicats pel client mitjançant control del catàleg de productes mitjançant tablet o telèfon mòbil. Intuïtiva per a l’usuari a l’hora de comprar, amb possibilitat de filtrar mitjançant preu, color, mida, etc. Amb gestió de comandes online mitjançant connexió a internet. i de catàleg de productes.

  A nivell de programació web, la pàgina web incorpora una gran quantitat de javascript per poder realitzar transicions i efectes de moviment que transmetin una imatge de novetat i professionalitat que sorprenen a l’usuari, allunyant-se de la imatge estàtica de moltes webs.

  La pàgina web és responsive, és a dir, s’adapta a mòbils, el que permet oferir una versió de la web des del qual s’accedeix a la pàgina web. Això ajuda al posicionament SEO de la pàgina web i facilita l’accés a la informació, d’una forma ràpida i agradable als usuaris.

  https://www.viajerostore.com/